Recruiter – Logistiek

40 uur per week

Mbo-4

Nederlands en engels

Kampen

Binnen de recruitmentafdeling van Asia Express Food draait alles om het vinden van de juiste mensen voor onze logistieke teams. We zoeken een gedreven Recruiter die onze passie voor het werven van talent deelt en met vastberadenheid, creativiteit en kennis van de markt de beste logistieke medewerkers weet aan te trekken. In deze rol krijg je de kans om niet alleen geschikte kandidaten te vinden, maar ook om mee te bouwen aan de verdere groei en ontwikkeling van onze logistieke operaties.

Over Asia Express Food

Bij Asia Express Food, onderdeel van de Brouwer Groep, ben je meer dan een werknemer – je bent deel van een familie. Als internationale groothandel importeren wij A-merken uit Azië en Afrika en leveren deze door heel Europa aan diverse klanten, van etnische winkels en bekende retailers tot horeca groothandels en e-commerce platformen.

Wat ons onderscheidt is ons internationale karakter; binnen onze organisatie spreken we meer dan 20 talen. Met een informele sfeer en korte lijnen zorgen wij voor een prettige werkomgeving waar iedereen voor elkaar klaarstaat en successen samen worden gevierd.

Benieuwd naar wat deze uitdagende functie precies inhoudt en hoe jij bij ons het verschil kunt maken? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen in deze uitdaging?

Als Recruiter Logistiek ben jij samen met de Recruitment Coördinator Logistiek verantwoordelijk voor het recruitmentproces, het opstellen en plaatsen van vacatures, het selecteren van geschikte kandidaten en het coördineren van het wervingsproces voor de logistieke afdeling. Je werkt nauw samen met je collega’s van het recruitment- en HR-team om ervoor te zorgen dat onze organisatie blijft groeien met de beste mensen.

Ook houd je je bezig met:

  • Het opstellen en plaatsen van vacatures op diverse online platforms;
  • Het screenen van cv’s en het selecteren van geschikte kandidaten die passen bij de diverse vacatures;
  • Het voeren van telefonische screenings en face to face sollicitatiegesprekken;
  • Het bijhouden van de voortgang van sollicitaties en zorgen voor een soepele communicatie tussen kandidaten, teamleiders en andere gesprekspartners;
  • Je denk mee op het gebied van uiteenlopende recruitmentprojecten;
  • Eventueel bijwonen van externe wervingsactiviteiten zoals banenmarkten of events.

Maak alvast kennis met het team:

Het HR-team is een enthousiast en hecht team dat zowel hard werken als plezier hoog in het vaandel heeft staan. Ons team bestaat uit gedreven collega’s: één HR-manager, twee coördinatoren, één recruiter en één administratief medewerker.

Naast onze dagelijkse taken, zoals het werven van topkandidaten en het ondersteunen van collega’s, maken we ook tijd voor andere leuke activiteiten. Zo vinden we het belangrijk om af en toe de werkdruk te verlichten met een spontane wandeling of een gezellig uitje op zijn tijd. Wil jij ook deelnemen aan onze onderlinge tafeltenniscompetitie? We gaan graag de strijd aan.

Samenwerken en genieten gaan bij ons hand in hand en dat maakt ons team zo bijzonder.

Dit breng je mee:

  • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring met verschillende wervingskanalen en platforms;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Wat vinden wij verder nog belangrijk ?

Jij bent organisatorisch sterk onderlegd en hebt het vermogen om effectief met deadlines te werken. Dankzij jouw gestructureerde aanpak weet je altijd overzicht te houden, zelfs onder tijdsdruk, en zorg je ervoor dat alles op tijd en volgens plan verloopt.

Dit mag je van ons verwachten:

  • Een vaste aanstelling bij goed functioneren;
  • Een pensioen waarvan de opbouw 100% voor rekening is van Asia Express Food; dit betekent netto een mooi voordeel!
  • 5 weken vakantie o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Een bij je ervaring en opleiding passend salaris tussen € 2600,- tot € 3500,-;
  • Onbeperkte toegang tot het online opleidingsplatform GoodHabitz, wat ervoor zorgt dat jij je continu kan ontwikkelen binnen je eigen interesses!
  • Reiskostenvergoeding: woon je verder dan 10 km van Asia Express Food af? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km waarbij het volledige aantal kilometers wordt vergoed;
  • Een laptop van de zaak;
  • Een iPhone van de zaak óf als je liever je eigen telefoon gebruikt een maandelijkse vergoeding van € 25,00 netto per maand.

Solliciteer!

Benieuwd naar een dynamische carrière bij Asia Express Food, waar jij deel uitmaakt van een internationaal team? Solliciteer vandaag nog op deze uitdagende functie! We nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Kampen. Solliciteer nu via de onderstaande knop!

Solliciteer nu

Vragen?

Roelina Schonewille

Recruitment Coördinator

Solliciteer nu