Category Manager Zuidoost Azië Divisie

40 uur per week

HBO

Nederlands en Engels

Kampen

Bij Asia Express Food werk je in een dynamische omgeving waar de afdelingen inkoop, verkoop en marketing nauw samenwerken. In de rol van Category Manager Zuidoost Azië Divisie fungeer jij als het aanspreekpunt van leveranciers van je eigen divisie binnen de inkoopafdeling en draag je de verantwoordelijkheid voor deze producten en leveranciers. Daarbij krijg je de kans om zelfstandig te werken aan de gestelde inkoopdoelen.

Jouw doel? Ervoor zorgen dat de juiste producten worden ingekocht tegen de juiste inkoopcondities!

Over Asia Express Food

Bij Asia Express Food, onderdeel van de Brouwer Groep, ben je meer dan een werknemer – je bent deel van een familie. Als internationale groothandel importeren wij A-merken uit Azië en Afrika en leveren deze door heel Europa aan diverse klanten, van etnische winkels en bekende retailers tot horeca groothandels en e-commerce platformen.

Wat ons onderscheidt is ons internationale karakter; binnen onze organisatie spreken we meer dan 20 talen. Met een informele sfeer en korte lijnen zorgen wij voor een prettige werkomgeving waar iedereen voor elkaar klaarstaat en successen samen worden gevierd.

Benieuwd naar wat deze uitdagende functie precies inhoudt en hoe jij bij ons het verschil kunt maken? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen in deze uitdaging?

Als Category Manager Zuidoost Azië ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met onze leveranciers binnen de divisie. Je onderhandelt over de beste inkoopcondities, houdt marktontwikkelingen en trends bij en zorgt ervoor dat de verschillende divisies op de hoogte blijven van de voortgang binnen je eigen divisie. Daarnaast stel je jaarplannen op en leg je inkoopafspraken vast.

Je zorgt ervoor dat de juiste producten tegen de juiste condities worden ingekocht en je houdt je bezig met het assortimentsbeheer. Tevens krijg je de mogelijkheid om leveranciers te bezoeken en internationale- beurzen en evenementen bij te wonen, waardoor je inzicht verkrijgt in de meest recente trends in de markt en waardevolle, langdurige zakelijke relaties opbouwt. Dit alles doe je in samenwerking met je divisie, waarbij je rekening houdt met de wensen en behoeftes.

Ook houd je je bezig met:

  • Het uitvragen van kortingen voor de maandaanbiedingen bij onze leveranciers;
  • Het wekelijks bijwonen van het divisieoverleg tussen verschillende afdelingen;
  • Het opstellen van wekelijkse rapportages over de ontwikkelingen binnen je divisie.

Dit breng je mee:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in commerciële richting;
  • Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent woonachtig in de regio van Kampen met een maximum reistijd van 45 minuten;
  • Een hoge mate van zelfstandigheid, ondernemendheid en gedrevenheid;
  • Het vermogen om overzicht te houden en prioriteiten te stellen;
  • Een communicatief sterke houding.

Wat heb jij verder nodig?

Een servicegerichte instelling is essentieel: je helpt leveranciers graag met hun vragen en zorgt ervoor dat ze altijd de best mogelijke ondersteuning ontvangen. Daarnaast kun je goed omgaan met tijdsdruk, waardoor je ook in drukke periodes effectief en efficiënt blijft werken. Je bent niet alleen behulpzaam voor leveranciers; ook collega’s kloppen regelmatig bij jou aan met hun vragen en problemen. Aan het einde van je dag is iedereen tevreden!

Dit mag je van ons verwachten:

  • Een vaste aanstelling bij goed functioneren;
  • Een pensioen waarvan de opbouw 100% voor rekening is van Asia Express Food; dit betekent netto een mooi voordeel!
  • 5 weken vakantie o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Een marktconform salaris;
  • Onbeperkte toegang tot het online opleidingsplatform GoodHabitz, wat ervoor zorgt dat jij je continu kan ontwikkelen binnen je eigen interesses!
  • Reiskostenvergoeding: woon je verder dan 10 km van Asia Express Food af? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km waarbij het volledige aantal kilometers wordt vergoed;
  • Een laptop van de zaak;
  • Een iPhone van de zaak óf, als je liever je eigen telefoon gebruikt, een maandelijkse vergoeding van € 25,00 netto per maand.

Solliciteer!

Benieuwd naar een dynamische carrière bij Asia Express Food, waar jij deel uitmaakt van een internationaal team? Solliciteer vandaag nog op deze uitdagende functie! We nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Kampen. Solliciteer nu via de onderstaande knop!

Solliciteer nu

Vragen?

Niels Teune

Recruiter

Solliciteer nu