Meewerkstage Marketing

32-40 uur per week

HBO

Nederlands en Engels

Kampen

Ben jij een leergierige marketingliefhebber met een passie voor eten? Ben jij bezig met een opleiding richting marketing en op zoek naar een leuke en creatieve leer/werkplek? Bij Asia Express Food krijg je de kans om je marketingvaardigheden verder te ontwikkelen in een dynamische en internationale omgeving.

Over Asia Express Food

Bij Asia Express Food, onderdeel van de Brouwer Groep, ben je meer dan een werknemer – je bent deel van een familie. Als internationale groothandel importeren wij A-merken uit Azië en Afrika en leveren deze door heel Europa aan diverse klanten, van etnische winkels en bekende retailers tot horeca groothandels en e-commerce platformen.

Wat ons onderscheidt is ons internationale karakter; binnen onze organisatie spreken we meer dan 20 talen. Met een informele sfeer en korte lijnen zorgen wij voor een prettige werkomgeving waar iedereen voor elkaar klaarstaat en successen samen worden gevierd.

Benieuwd naar wat deze uitdagende functie precies inhoudt en hoe jij bij ons het verschil kunt maken? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen in deze uitdaging?

Voor ons team van brand managers en marketeers zijn we op zoek naar hands-on marketing stagiaires. Samen met het team werk je aan het bedenken, uitwerken en uitrollen van marketingplannen en marketingstrategieën. Je ondersteunt bij de merkgroei van onze verschillende merken en werkt nauw samen met de salesafdelingen en het team van brand managers.

Ook houd je je bezig met:

  • Het ondersteunen van de brand managers en marketeers in het maken en uitvoeren van marketingplannen;
  • Helpen met het creëren en beheren van POS materialen met de juiste merkidentiteit;
  • Het analyseren van data en wat dit betekent voor onze marketingplannen;
  • Het meehelpen aan het organiseren van evenementen en beurzen.

Dit breng je mee:

  • Je volgt een HBO of WO opleiding in een commerciële richting;
  • Een beschikbaarheid van 32-40 uur per week, zodat jij ook doordeweeks genoeg tijd hebt om jouw stage met succes af te ronden;
  • Een nauwkeurige, proactieve en oplossingsgerichte werkhouding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent woonachtig in de regio van Kampen met een maximum reistijd van 45 minuten.

Wat heb jij verder nodig?

Wij zoeken een gedreven en creatieve student die niet terugdeinst voor een uitdaging. Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het leuk om met nieuwe en frisse ideeën te komen. Je kunt snel schakelen en houdt het hoofd koel onder druk. Communiceren doe je gemakkelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels. We waarderen het als je kritisch durft mee te denken over onze marketingplannen en niet bang bent om je mening te geven. Je bent flexibel, leergierig en altijd bereid om je steentje bij te dragen aan het team.

Dit mag je van ons verwachten:

  • De ruimte om je stageopdrachten bij ons te doen;
  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • Je krijgt onbeperkt toegang tot het online opleidingsplatform GoodHabitz, wat ervoor zorgt dat jij je continu kan ontwikkelen binnen je eigen interesses!
  • Woon je meer dan 10 km van Asia Express Food af? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,23 per km waarbij het volledige aantal kilometers wordt vergoed.

Solliciteer!

Benieuwd naar een dynamische carrière bij Asia Express Food, waar jij deel uitmaakt van een internationaal team? Solliciteer vandaag nog op deze uitdagende functie! We nodigen je graag uit bij ons op kantoor in Kampen. Solliciteer nu via de onderstaande knop!

Solliciteer nu

Vragen?

Niels Teune

Recruiter

Solliciteer nu