Veelgestelde vragen logistiek

Wat zijn de werktijden voor de logistieke functies?
Binnen Asia Express Food werken wij met 2- ploegendiensten. De ochtenddienst begint om 05:30 en eindigt om 14:15 uur, de avonddienst start om 14:30 en is klaar om 00:15 uur. Deze werktijden zijn bedoeld om zo de drukte over de dag te verdelen. Op het logistiek kantoor werk je, afhankelijk van je functie, tussen 05:30 – 00:15 uur. Hierdoor werken de ploegendiensten en het logistiek kantoor efficiënt met elkaar samen.

Hoe ziet het werkproces in het magazijn eruit?
Wij hebben een totaal assortiment aan droog, vers en diepvriesproducten. Deze worden door onze reachtruckchauffeurs in ons magazijn opgeslagen in hoge stellingen. Aan de hand van een order worden alle producten doormiddel van voice picking verzameld op de pompwagens en samengebracht met de versproducten. Daarna worden de pallets via de expeditie klaargezet in de vrachtwagens voor vervoer naar onze klanten. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten optimaal bediend worden met deze 3 in 1 leveringen: droog-, vers- en diepvriesproducten.

Hanteren jullie een CAO binnen Asia Express Food?
Nee, wij hanteren geen CAO. Bij Asia Express Food volgen wij een Huishoudelijk Reglement dat jaarlijks wordt bijgewerkt en alle regels bevat.